Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


20 Ocak 2014 Pazartesi



Tanımlanamayan uçan cisimler (Unidentified Flying Object) ya da bilinen adıyla UFO, özellikle son yıllarda kamera, fotoğraf makinesi, radar gibi teknolojinin gelişmesiyle görüntülerinin ortaya çıktığı ve büyük bir kesim tarafından kanıtlandığı kabul edilen bir fenomendir.
Bu fenomenleri ya da nesneleri inceleyen kişilere ufolog, UFO’ların incelenmesine ise ufoloji adı verilir. Tanımlanamayan uçan nesne, kimliği teşhis edildiği takdirde (meteoroloji balonu, uçak vs.) UFO olmaktan çıkar. Popüler kültürde ise Dünya-dışı oldukları varsayılan her türlü uzay gemisi için UFO terimi kullanılır. Bunun yanısıra bu anlamda uçandaire terimi de kullanılır. Geçmişte de UFO gözlemleri yapılmış olmakla birlikte, gözlem raporları 1950’li yıllardan itibaren, özellikle ABD’de büyük bir artış göstermiştir. Bu yıllardan itibaren, yeryüzünde, günümüze kadar onbinlerce tanıklık kaydedilmiştir.
Bu bölümümüzde kaydedilen UFO görüntülerini ve açıklamalarını aşağıda görebilirsiniz. UFO’lar hakkındaki düşüncelerinizi belirtmeyi unutmayın.
Bu fotoğraf CİHAN GÜL tarafından 21 mayıs 2012 pazartesi günü çekildi. Çekim yeri: Türkiye/Bitlis/Geçitbaşı köyü


1870de New Hampshire’da gözlemlenen “esrarengiz hava gemisi” olarak belirtilen UFO’nun fotoğrafı. Silindir ya da puro biçimli UFO’lar, ufologlarca, içinden uçandairelerin çıktığı ana gemi olarak nitelendirilmektedir.
1870'de New Hampshire’da gözlemlenen “esrarengiz hava gemisi” olarak belirtilen UFO’nun fotoğrafı. Silindir ya da puro biçimli UFO’lar, ufologlarca, içinden uçandairelerin çıktığı "ana gemi" olarak nitelendirilmektedir.
1942de Çinde çekilen bir uçan daire fotoğrafı
1942'de Çin'de çekilen bir uçan daire fotoğrafı
Belçikada çekilen üçgen biçimli nadir UFO fotoğraflarından biri (1990)
Belçika'da çekilen üçgen biçimli nadir UFO fotoğraflarından biri (1990)
Meersburgte (Almanya) çekilen bir fotoğraf
Meersburg'te (Almanya) çekilen bir fotoğraf
Altocumulus lenticularis, UFO yanılgılarına neden olduğu ileri sürülen bulut türü.
Altocumulus lenticularis, UFO yanılgılarına neden olduğu ileri sürülen bulut türü.

Dünyanın Çeşitli Yerlerinden UFO Görüntüleri










 

0 comments:

Yorum Gönder