Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


9 Ocak 2014 Perşembe

Türk ve Japon mühendislerin ortaklaşa ürettiği Türksat 4A uydusu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen törende teslim edildi. Erdoğan, Japonya'da resmi programı kapsamında, Türksat 4A ve Türksat 4B uydularının yapıldığı Tokyo'daki Mitsuhishi Electric firmasının uydu üretim merkezini ziyaret etti.

TÜRKİYE'NİN HABERLEŞME KAPASİTESİ ARTACAK

Türkiye'nin haberleşme kapasitesini üç kat artıracak olan Türksat 4A ve Türksat 4B haberleşme uydularının üretimiyle ilgili çalışmalara 2011 yılının Mart ayında başlandı.Halen mevcut Türksat uydularımızla televizyon yayınlarımız ve uydu haberleşme sinyallerimiz Avrupa'nın tamamının ve Asya'nın büyük bölümüne ulaşıyor. Bu yeni Türksat 4A uydusu sayesinde televizyon yayınlarımız ve uydu haberleşme sinyallerimiz Afrika kıtasının da tamamına ulaşmış olacak.

Türksat 4A uydusu, Japonya'dan Kazakistan'daki fırlatma üstüne götürülecek ve Proton roketiyle 15 Şubat 2014 tarihinde uzaya fırlatılacağı bildirildi.




TÜRKSAT-4A uydusu, 2340 Mhz band genişliğinde ve 3800 kg ağırlığında, 2014 yılının ilk üç ayında uzaya gönderilmesi planlanan TÜRKSAT-4B uydusu ise, 3340 Mhz band genişliğinde ve 3900 kg ağırlığında olacaktır.


0 comments:

Yorum Gönder