Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


25 Ocak 2014 Cumartesi

Teknoloji dünyasının yeni modası: AKILLI SAATLER

 
HABERLER Teknoloji
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bundan on yıl önce masaüstünde duran bilgisayarlar önce diz üstümüze, daha sonra cebe geldi, şimdi ise sıra kollarımızda. Teknoloji dünyasının her yıl merakla takip ettiği Las Vegas CES’te (Consumer Electronics Show) dikkat çeken ürünler arasında akıllı saatler ve fitness takip bileklikleri vardı. Bu cihazlar hem kolayca iletişim kurmamıza hem de sağlığımızı korumamıza yardımcı oluyor.
 
Pebble:Kickstarter platformunda toplanan 10 milyon dolarla geliştirilen bir akıllı saat. Paslanmaz çelik ve kırılmaz Croning Gorilla ekrandan üretilmiş olan Steel modelleri büyük beğeni kazandı. Pebble AppStore adıyla bir uygulama mağazası da bulunuyor.
 
Lıfeband Touch:LG’nin çıkardığı bu ürün yaşam takip cihazı olarak adlandırılıyor. Hareket sensörleri sayesinde kullanıcının günlük aktivitesini, yürüyüş mesafesini ölçebiliyor. Akıllı telefonunuza gelen arama veya mesajları size uyarı olarak gönderebiliyor. Ayrıca nabız ölçme özelliği de var.
 
Cogıto:Hem analog kadran hem de dijital ekran özelliğine sahip olan bir saat. Akıllı telefonuza bağlanabilen bu cihaz, e-posta, SMS, takvim veya arama çağrı uyarısı yapabiliyor. Henüz sadece ön siparişi verilebilen bu saat, yıl içerisinde satışa çıkacak.
 
Nabu:Akıllı bilezik olarak da adlandırılan Nabu’nun iki farklı ekranı var. İlk ekranda telefonunuza bir mesaj geldiğinin uyarısı yapılırken, diğer ekranda mesajı kimin gönderdiğini görebiliyorsunuz. iOS ve Android cihazlarla uyumlu bir de uygulaması bulunuyor.
 
Wellograph: Safir kristal ve paslanmaz çelikten üretilen bu saat hem kullanıcının günlük aktivitelerini takip ediyor hem de anlık nabız bilgisi veriyor. iOS ve Android uygulamasına sahip olan bu saat yıl içerisinde satışa çıkacak.
 
Garmın Vıvofıt:Zamanı göstermenin yanında fitness takip bileziği olarak kullanılıyor. Kullanan kişinin adımlarını sayan bu cihaz, ne kadar kalori yakıldığını da söylüyor. 50 metreye kadar su geçirmezlik özelliğine sahip.
 
Adıdas MıCoach: Nabız ölçme, GPS, performans takibi ve idman uygulamaları gibi özelliklere sahip olan bu saat, sporcular ve spor yapmayı sevenler için geliştirilmiş.
Neptune:SIM kart takılabilen ve Wi-Fi bağlantı özelliğine sahip bir akıllı saat. 5 megapiksel kamerası var. 720p HD görüntü kaydı yapabiliyor. İstenirse portatif bir kamera olarak da kullanılabilir.
 
Fılıp:Çocuklar için geliştirilmiş bir akıllı saat ve telefon. Aranabilecek maksimum 5 numara belirleyebiliyorsunuz. Dahili GPS’i sayesinde çocuğunuzun bulunduğu konumu haritadan görebilirsiniz. SafeZone uygulaması çocuğunuz önceden belirlenen bir sınırın dışına çıktığında uyarı veriyor. Acil durumlarda hızlı arama özelliği de var.
 
Kreyos:Akıllı telefonunuzla senkronize olan bu telefon hem ses hem de hareket komutlarıyla kontrol edilebiliyor. Spor uygulaması, fitness takibi gibi özellikleri de var.
 
Samsung Galaxy Gear: Samsung’un akıllı saati aslında CES fuarından önce satışa çıktı, ama yeni olan şey BMW’nin elektrikli arabası i3’ü kontrol edebilmesi.

0 comments:

Yorum Gönder