Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


19 Ocak 2014 Pazar

 

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte her geçen gün yeni özelliklere sahip Televizyon modelleri tüketicinin beğenisine sunuluyor. Tüplü televizyonlardan sonra geliştirilen PLAZMA, LCD, LED, NEO PLAZMA gibi televizyon modelleri, 3D ve Smart TV gibi özelliklerin eklenmesiyle birlikte hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor.

Televizyon dünyasının bu baş döndürücü hızını merakla takip eden ancak eski televizyonlarından da vazgeçmek istemeyenlerin imdadına ise Smart TV Box 'lar yetişiyor.

Smart Tv Box Nedir?

Android TV Box olarak da adlandırılan Smart TV Box, sahip olduğunuz eski televizyonunuzda, piyasadaki yeni nesil televizyonların sahip olduğu birçok özelliği kullanabilmenize olanak sağlayan bir cihazdır. Farklı özelliklere sahip Smart Tv Box 'ların tamamına yakını Akıllı telefonlardan alışık olduğumuz Android işletim sistemi ile birlikte geliyor.

Smart TV Box ile neler yapılabilir?


 Smart TV Box ile Smart TV özelliğine sahip bir televizyonun özelliklerinden fazlasını yapabilirsiniz. Wireless ve Ethernet bağlantı özelliği ile birlikte gelen cihaz üzerinden Smart Tv programlarını çalıştırabilirsiniz, Flash videoları oynatabilen bu akıllı kutular, HTML 5 de dahil olmak üzere hemen her internet sayfasını kolayca çalıştırıyor.

Ayrıca USB klavye ve mouse takarak bilgisayar gibi kullanılabiliyor. Ayrıca cihazlarda Android sistemi tarafından desteklenen 60 dan fazla dil desteği bulunuyor.

Hangi formatta olursa olsun video ve filmleri sorunsuzca oynatabilen Akıllı kutuların birçoğu Full Hd(1080p) formatının 2 katı kaliteli olan 3840×2160 full HD formatını da destekliyor.



Kısacası bir bilgisayar ile yapılabilen herşeyi Smart TV Box ile yapabilmek mümkün.Android işletim sistemiyle çalıştığı için dilerseniz Android sistemine sahip Akıllı telefon ve tablet pclerde bulunan uygulamaların da çalıştırabilirsiniz. HDMI ve RGB desteğiyle gelen modeller hemen her televizyonda çalışabiliyor.



Piyasada birçok farklı boyut ve özelliğe sahip Smart TV Box bulmak mümkün. Bu akıllı kutuların bazıları bir taşınabilir usb modem boyutunda. Yer kaplamadan direkt olarak televizyonun arkasına takılabiliyor.

Hazırlayan:İlyas Büyükbakkal

0 comments:

Yorum Gönder