Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


3 Temmuz 2014 Perşembe


DSMART ABONELERİNİN TÜRKSAT 4A GEÇİŞİ NASIL OLACAK  son açıklama için tıklayınız...



ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Türksat 2A'dan Türksat 4A'ya geçiş süresince D-Smart uydu alıcısı kullanıcılarımız herhangi bir problem yaşamayacaktır. CAM Modülü kullanıcılarımızın ise görselde belirtilen ayarları yapmaları yeterli olacaktır.





D'SMART'tan yapılan açıklamada yukarıda çizelgeden de anlaşılacağı üzere bu hafta içerisinde D'SMART türksat frekanslarında değişiklikler olacağı ancak cihazların otomatik güncelleme yaptığından dolayı bu değişikliklerin D'smart paketini D'smart uydu alıcıları ile izleyen son kullanıcıları etkilemeyeceği belirtiliyor. Ancak D'smart abonelerine iletilen mesajlarda bu güncellemenin sağlıklı yapılması için cihazı kullanmadığınız durumlarda kapalı vaziyette tutmalarının daha yararlı olacağı iletiliyor.

0 comments:

Yorum Gönder