Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


10 Eylül 2014 Çarşamba

Türksat A.Ş. ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Kurumu (ÇSGB) arasında e-Dönüşüm Projesi kapsamında teknik danışmanlık hizmeti anlaşması, 05 Eylül 2014 tarihinde Türksat A.Ş. Ankara Gölbaşı Yerleşkesinde imzalandı.

İmza törenine Türksat A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Ensar Gül ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal Tunalı ile birlikte, ÇSGB Daire Başkanı Harun Çiçek ve şube müdürleri İsmail Şakalak, Filiz Salahoğlu Muhammed N. Bozkurt ve Türksat Bilişim İş Geliştirme ve Proje Yönetim Direktörü Ömer Faruk Çöllüoğlu katıldı.

Söz konusu anlaşma kapsamında, Türksat A.Ş.’nin sunacağı teknik danışmanlık hizmeti ile,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın kurumsal hedeflerine ulaşmasında bilgi teknolojilerinin daha etkin kullanılması ve kurumun hizmetlerini daha hızlı ve verimli şekilde sunması hedefleniyor. Birçok kamu kurum ve kuruluşuna güçlü teknik altyapısı ile sürdürülebilir bilişim hizmetleri sunan Türksat, imzalanan sözleşme ile bilgi ve birikimini e-Dönüşüm Projesi’nin hayata geçirilmesi konusunda ÇSGB’nin de hizmetine sunmuş olacak.

0 comments:

Yorum Gönder