Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


24 Eylül 2014 Çarşamba


Adıyaman'da 1994 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren Mercan TV, bugün itibarıyla hem ulusal olarak hem de yerel olarak yayın akışına devam edecek.

Adıyaman'ın tek yerel kanalı Mercan TV uydu yayınına başlıyor. Türksat 4A üzerinden test yayına başlayan kanal, yakında normal yayınlara başlayacaktır.  Kanala ait frekans bilgileri aşağıdadır.

Frekans          : 12130 Mhz.
Polarizasyon  : V  Dikey
Sembol oranı  : 27500

Adıyaman Mercan Tv 01 Eylül 2015 tarihi itibariyle frekans değiştirmiş olup, yeni frekans bilgileri için tıklayınız....
http://uydutvfrekans.blogspot.com.tr/2015/08/adiyaman-mercan-tv-yeni-frekans.html

Adıyaman'da 1994 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren Mercan TV, bugün itibarıyla hem ulusal olarak hem de yerel olarak yayın akışına devam edecek.

20 yıldır Adıyaman'ın sesi olan Mercan TV, bugün itibariyle ulusal yayına başlayacak. Türksat 2A frekansında yer alan Adıyaman'ın ilk ve tek TV'si, ulusal yayındaki ilk deneyimini de 25-28 Eylül tarihleri arasında İstanbul Feshane'de gerçekleştirilecek olan 'Adıyaman Tanıtım Günleri'nde ortaya koyacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan ve bu gelişmenin Adıyaman'a hayırlı olmasını dileyen Mercan TV Genel Müdürü İbrahim Aslan, "2012 yılında başına geçtiğimiz Mercan TV için o tarihten bu yana verdiğimiz ulusal yayın mücadelemiz sonunda hayata geçirildi.

 Tek gayesi Adıyaman olan, Adıyaman'ın sesini dünyanın dört bir köşesine götürme kararlılığında olan bu televizyon her kesime hitap edecek. Dil, din ve ırk gözetmeksizin herkesin sesi olacak olan Mercan TV'nin objektif yayınlarını ilerleyen süreçte herkes görecek." diye konuştu.

1 comments:

  1. hayırlı olsun da bu nasıl program lar anlayamadım kalıtelı cekım yok. dogru duzdun bır yayın yok bır vıde o koyu yorsunuz nerdeyse aksama kadar o sarkıyı dınlıyor ve hep aynı koy aynı koy.. gordugum kadarıyla sadece amator bır yayın... uyduya gecvmeseydını bundan ıyıydı.. bana gore...

    YanıtlaSil