Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


24 Nisan 2014 Perşembe

TÜRKSAT 4A haziran ayında 42° Doğu boylamında Haziran ayı ortasnda yayın hayatına geçiyor. 2008 de Türksat 3A'nın devreye alınmasında yaşanan sürecin bir benzeri yeniden yaşanacak. Tüm frekanslar değişecek. Bu değişim haziran ortaları gibi gerçekleşecek gibi gözüküyor. 


Yeni uydumuz Türksat 4a ve halihazırdaki uydularımız Türksat 2a ve Türksat 3a aynı boylamda beraber hizmet verecekler. Bu alacağımız kanal sayısının katlanacağı anlamına geliyor, üstelik HD yayın sayımızda buna paralel olarak artacak.

Türksat uydusundan  izlemekte olduğumuz kanallara ait tüm frekanslar değişecek gibi durmaktadır. Yeni uydumuza ilgili en güncel ve taze bilgiler ve frekanslar anında sizlere sitemizden duyurulacaktır.


Bu konu ile ilgili güncel haberimizi okumak için aşağıdaki linke tıklayınız........

http://uydutvfrekans.blogspot.com/2014/06/turksat-4a-yeni-yorungesine-hareket-etti.html



Yeni uydumuzla ilgili ayarlar konusunda aşağıdaki sayfamızdan yararlanabilirsiniz...

Türksat 4A Uydusu için Receiverde otomatik Kanal Güncellenmesi Nasıl Yapılır?

http://uydutvfrekans.blogspot.com.tr/2014/07/turksat-4a-uydusu-icin-receiverde.html


 

1 comments: