Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


28 Nisan 2014 Pazartesi

General Mobile Discovery akıllı telefon, yüksek özellik ve uygun fiyatı ile akıllı telefon kullanıcılarının tercihi olarak ülkemizde çok satılan akıllı telefonlar arasında yer aldı.
General Mobile tek bir telefon modeli Discovery ile mucize yaptı diyebiliriz. Yerli şirket kimseden destek almadan büyük ekran, taze ürün, hızlı güncelleme ve en önemlisi doğru fiyatla tüketicinin ve bayilerin beklentilerine tam karşılık verdi.

Ancak General Mobile Discovery kullanıcıları için bu cihazda bir eksiklik olan. FM radyo dinleme özelliğini Google Play’de yayınladığı uygulama ile FM radyo desteğini isteyen kullanıcılarına sunuyor. Ücretsiz olan bu uygulama General Mobile Discovery akıllı telefonlar için geliştirilmiş.
Discovery cihazınızdan Google Play’e giderek bu uygulamayı indirip kurmanız yeterli. Discovery FM radyo uygulaması ile internete bağlı olmasanız bile FM radyo dinleyebiliyorsunuz.

Yaptığım incelemede General Mobile için tasarlanan bu yazılmın kullanmakta olduğum Sony Experia Cep Telefonumda mevcut FM Radyo programıyla birebir aynı arayüze sahip olduğunu gördüm. Bir radyo sever olarak kullanmaktan zevk aldığım Sony Experia Radyo Programı arayüzünün General Mobile Discovery kullanıcıları için bir şans olduğunu söyleyebilirim.

Google Play’e giderek bu uygulamayı indirebilirsiniz.

0 comments:

Yorum Gönder