Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


3 Nisan 2017 Pazartesi

Türkiye'den yayın yapan  ingilizce kanal ANEWS HD  haber kanalı Türksat Uydumuz üzerinden yayına başladı.


A News Haber Kanalı Batı hüzmesinden yayın yaptığı için Avrupa^dan rahatlıkla izlenebilinecek. Kanal ayrıca Katar'a ait Es-sahil sat (Es'hailSat uydusu) üzerinden de yayın yapmakta olduğundan sadece Türkiye'de değil, Avrupa, Ortadoğu, Orta Asya ve Rusya'da yüz milyonlarca izleyiciye ulaşabilecek..

25 doğu es sahil sat katar uydusu kaplama alanı


Turksat 4A Uydusu ile AB ülkeleri, İran, Rusya, Balkan ülkelerine ulaşırken ; Es'hailSat uydu erişimini üzerinden Azerbaycan, Gürcistan, İspanya, Portekiz, Sudan, Yemen, Libya, Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt, Umman, Bahreyn, Irak, İran, Mısır, Fas, Suriye, Filistin, Lübnan, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri, Moritanya, Tunus, Cezayir, Somali ve birçok ülkeden rahatça izlenebilecek. Amerika Birleşik Devletleri'nde ise Pay TV aracılığı ile A News'e erişim sağlanabilecek.

A News'in dünya genelinde ulaşılabilir olduğu mecralar göz önünde bulundurulduğunda başlangıç olarak 1 milyar 100 milyon kişiye ulaşma kapasitesine sahip. Ayrıca A News, yurt dışındaki dağıtım sistemlerinde de yerini alarak hedef izleyici kitlesine nokta atışı yapabilecek.

Türkiye'de bütün platformlarda izlenebilecek olan A News'in Türksat Uydusu frekans bilgileri;

Türksat 4A Uydusu
Frekans         : 11999 Mhz
Symbol Rate  : 11666 
FEC              : 3/4
Polarizasyon : V ( Dikey )
Modulasyon : DVBS2-8PSK








 A NEWS HD HABER KANALINI DİĞER PLATFORMLARDA İZLEYEBİLMEK İÇİN

Digiturk 140. Kanal

Tivibu 188. Kanal

D- Smart 289. Kanal

Teledünya 6. Kanal

Turkcell TV

0 comments:

Yorum Gönder