Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


4 Nisan 2017 Salı

Sony, Türkiye'deki televizyon izleyicileri için önemli bir adım atarak Sony Channel Türkiye isimli yeni bir kanal oluşturdu.


Geçen sene Planet Çocuk, Planet Mutfak, Planet Pembe ve Planet Türk gibi önemli kanalların %50 ortağı olan Sony Pictures Entertainment, şimdi de Sony Channel Türkiye ile hizmet vermeye başlıyor.

 sony channel türkiye türksatta yayında

Sony Channel Türkiye frekans bilgileri


Türksat uydusunda Planet kanallarının yer aldığı frekans bölümünden tarama yapıldığında Sony Channel Türkiye kanalı kolay bir şekilde bulunabilecek.

Sony Channel Türkiye frekansları ise şöyle:
Frekans            : 11558 MHz
Polarizasyon    : Dikey/V
FEC ORANI    : 30000 

Üstelik buna ek olarak farklı televizyon platformlarından da yayınlar yapılacak.

Sony Channel Türkiye'de hangi diziler olacak?


Sony Channel Türkiye'de başta Vikings, Justified, Unforgettable, The Night Shift, Brazil Avenue, Helix, Outsiders, Fringe, The Art of More, Person of İnterest The Mentalist, Gotham, Arrow, Fargo, Flash, Rizzoli & İsles, Crossing Lines, Damages, Blacklist, Pretty Little Liars ve The Last Ship olmak üzere birçok farklı dizi yayınlanacak.




2 comments: