Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


9 Nisan 2015 Perşembe

Apple, bir süredir testlerini sürdürdüğü iOS 8.3 güncellemesini yayınladı.

Yaklaşık 1,7 GB olan ve iPhone 4S ile iPad 2 üstü cihazlar için yayınlanan güncellemenin Türkler için önemi büyük. Çünkü Siri'nin Türkçe dil desteği bu sürümde yayınlandı.


Şubat ayında geliştirici betaları ile test edilmeye başlanlan ve son olarak geçtiğimiz haftalarda herkese açık test sürecinin başadığı İOS 8.3 yayınlandı.



Performans geliştirmeleri, hata düzeltmeleri ve yeniden tasarlanmış Emoji klavyesi ile karşımıza çıkan iOS 8.3, bu zamana kadar ki en yoğun güncelleme içeriklerinden birini sunuyor.

Türkçe Siri de geldi!


Ayrıca biz Türk kullanıcılar için oldukça büyük bir öneme sahip olan Türkçe SİRİ'nin de iOS 8.3'de yer alıyor. Apple’ın sesli asistanı Siri bugüne kadar sadece belli dillerde yapılan konuşmalara yanıt verebiliyordu ve bu diller arasında Türkçe yoktu. iOS 8.3 ile bu yeni özellik Beta sürümünden itibaren kullanılabilir olmuştu.

Apple tarafından yayınlanan resmi güncelleme içeriğinin bazısı ise şöyle:




 

0 comments:

Yorum Gönder