Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


29 Nisan 2015 Çarşamba

FİLBOX Paketine bazı kanallar eklendi.


11775 V 27500 DVBS2 8PSK frekansındaki FİLBOX Pakete,

EUROSPORT
DİSCOVERY HD SHOWCASE İNFO BAR (FTA)
DİSCOVERY SCIENCE
DİSCOVERY TURKİYE kanalları eklendi. Ayrıca FİLBOX PROMO yayını kesildi.

11806 V 8000 DVBS2 8PSK FİLBOX Pakete ise
ANIMAL PLANET TURKIYE kanalıeklendi.


Mayıs 2015 itibariyle FİLBOX Paketinde bulunan kanalların isimleri ve yayın içerikleriaşağıdaki gibidir.;


SinemaTV, Hollywood stüdyolarının dev bütçeli yapımlarını, bağımsız sinemanın en başarılı örneklerini, en iddialı yerli filmleri ve dünyaca ünlü dizileri özenle seçerek izleyicisine sunan bir kanaldır.

SinemaTV 2, SinemaTV kanalında kaçırdığınız filmlerin 1 saat 45 dakika sonra tekrarının yayınlandığı bir kanaldır.

Dededen toruna, büyük küçük ayırt etmeden, ailece keyifle seyredebileceğiniz en başarılı animasyonları ve eğlenceli filmleri özenle seçerek izleyicisine sunan bir kanaldır.

SinemaTV 1001, Sinema dünyasının olmazsa olmazı, tarihe iz bırakmış 1001 filmi özenle seçerek izleyicisine sunan bir kanaldır.

SinemaTV Aksiyon, nefes kesen aksiyon, macera, korku ve gerilim filmlerini özenle seçerek izleyicisine sunan bir kanaldır.

SinemaTV Aşk, en güzel aşk filmlerini, etkileyici dramları, kahkaha dolu romantik komedileri özenle seçerek izleyicisine sunan bir kanaldır.

Dizi TV bol ödüllü; drama, komedi, gerilim  ve bilim kurgu türünde dizilerin yayınlandığı bir kanaldır. Orijinal dil ve alt yazı seçenekleri mevcuttur.

Da Vinci Learning her yaştan meraklı zihni hayat boyu süren eğitim yolculuğunu kutlamak için bir araya getirmeyi amaçlayan, özgün ve yenilikçi bir eğitim televizyon kanalıdır. Türkçe yayın yapılmaktadır.

Viasat Nature Kanalı Viasat History ile dönüşümlü yayın yapan doğa içerikli programlar yayınlayan bir kanaldır. Türkçe ve orijinal dilde yayın yapılmaktadır.

RTL Almanya’dan, Almanca yayın yapan ulusal genel eğlence bir kanaldır. Altyazısız ve gerçek zamanlı yayınlanmaktadır. Yayın akışı dizi, film, haber, eğlence, spor ve lifestyle programlardan oluşmaktadır.

English Club TV, ingilizce dil eğitiminde iletişimsel metod tekniğini kullanan bir eğitim kanalıdır.

fightboxchannel

FightBox, 24 saat dövüş sporları yayınlayan dünyaca ünlü bir kanaldır. Kickbox, judo, karate, box, sumo gibi dövüş sporları yayınlayan FightBox, dünyanın birçok ülkesinde farklı dil seçenekleriyle yayın yapmaktadır.

Viasat Explore vahşi doga belgeselleri, extrem sporlar, macera, seyahat ve teknoloji icerikli yayın yapan bir belgesel kanalıdır. Viasat explore kanalı sabah 06.00 gece 01.00 arası yayın yapmaktadır. Kanal Türkçe dublaj ve İngilizce dil seçenekleriyle izlenebilir.

Trace Urban kanalında R&B, hip-hop ağırlıklı ve en popüler kentsel müzikler yayınlanmaktadır. Kanalda aynı zamanda moda, dans, spor, yaşam tarzı programları ve ünlülerle yapılan özel röportajlar gösterilmektedir.

DC_Off Air_Logo (rev)

Discovery Channel popüler bilim, teknoloji ve tarih üzerine yoğunlaşan bir belgesel kanalıdır. Türkçe dublaj ve orijinal dil seçenekleriyle yayın yapmaktadır.

ESP_HD_FWS_RVB
Olimpiyat oyunları, futbol, tenis, motor sporları, kış sporları, dövüş sporlarının yanı sıra bisiklet, bilardo, golf gibi birçok farklı spor dalının yayınlandığı Eurosport HD Türkçe dublaj ve orijinal dil seçenekleriyle yayın yapmaktadır.

CEEMEA_AP_Orange_RGB_REV
​Doğal yaşam ve hayvanlar alemine ait ilginç belgesellerin yayınlandığı bir kanaldır. Türkçe dublaj ve orijinal dil seçenekleriyle yayın yapmaktadır.

SCIENCE SC (4c) HORIZ_new_rev
Bilim dünyasından en büyük fikirlerinin, en ilginç cihazlarının ve en yeni bilimsel gelişmelerinin yayınlandığı bir belgesel kanalıdır.Türkçe dublaj ve orijinal dil seçenekleriyle yayın yapmaktadır.

FİL TV FREKANSI OCAK 2016'DA DEĞİŞTİ.
YENİ FREKANS İÇİN TIKLAYINIZ.......

0 comments:

Yorum Gönder