Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


12 Kasım 2014 Çarşamba

Türkiye, Bu akşam dünya devi Brezilya ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak. Türkiye, Brezilya maçı detayları ......


Türkiye - Brezilya maçı Çarşamba günü saat 20:30'da ve Show TV kanalından yayınlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20.30'da başlayacak Türkiye-Brezilya maçını Özbekistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Ravshan Irmatov yönetecek.
     
Irmatov'un yardımcılıklarını Abdukhamidullo Rasulov ile Jakhongi Saidov yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya olacak.

A Milli Takım'ın Brezilya ve Kazakistan'la oynayacağı maçların aday kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Alper Potuk, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz (Galatasaray), İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan,Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Harun Tekin, Serdar Aziz, Ozan Tufan, Volkan Şen (Bursaspor), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Mehmet Ekici (Trabzonspor), Kaan Ayhan (Schalke 04), Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor), Adem Büyük (Kasımpaşa), Arda Turan (Atletico Madrid), Mevlüt Erdinç (Saint-Etienne).

Türkiye'nin Brezilya maçı kadrosu dudak uçuklatıyor

Ay-yıldızlı ekibin 12 Kasım’da Brezilya ile yapacağı özel müsabaka ve 16 Kasım’da Kazakistan ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçının adaykadrosu açıklandı. Türkiye Futbol DirektörüFatih Terim, Ömer Toprak ile Hakan Çalhanoğlu'nu kadroya almazken, 28 kişilik aday kadrodaki oyuncuların toplam değeri ise 171 milyon Euro olarak gösterildi.

Show Tv 'ye ait Biss Key Şifresi 100000000000 olup nasıl girileceği aşağıda anlatılmıştır.

SHOW TV BISS ŞİFRESİNİN GİRİLMESİ

Show TV uydu frekans şifreleri

Türkiye'de ikamet eden ve TURKSAT'a çevrili uydu (çanak) anteni kullanan SHOW TV, HABERTÜRK ve BLOOMBERG HT izleyicileri için (Biss Key) uydu frekans şifrelerimiz;

1. Uydu alıcınızın Biss şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Çoğu uydu alıcılarında bu özellik bulunmakta fakat aktif durumda değildir. Eğer uydu alıcınızın şifre çözme özelliği açık durumda değilse, uydu alıcınızı aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.

2. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin.

3. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type veya benzer bir isimdeki seçenek) Biss olanını seçin.

4. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
BISS şifremiz :100000000000 (1 rakamı ve 11 adet 0 sıfır rakamından oluşmaktadır)
(Bazı modellerde bu sorulmamaktadır)

5. Şifreyi kaydedip (Kaydet, Tamam, Save veya OK) menüden çıkın.

6. Şifreyi kaydettiğiniz halde yine izleyemiyor ve hâlâ ‘kanal şifreli’ gibi bir uyarı ile karşılaşıyorsanız uydu alıcınızı kapatıp açın.

7. Eğer alıcınız hala şifreyi çözemiyorsa lütfen cihazınızı satın aldığınız yetkili servisten destek isteyin..

0 comments:

Yorum Gönder