Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


6 Kasım 2014 Perşembe

I pad ve Iphone Apple’ın piyasanda en çok satan akıllı telefonu ve tableti olarak baş sıralardaki yerini korumaya devam ediyor. iPhone kullanımı kolay olması ve pratik menüleri ile teknoloji meraklılarının tercih sebeplerinden her modeli ile dünyayı çalkalayan yenilikler getiren iPhone donma sorunu ile de dikkat çekiyor.
Çok sık yaşanan bir sorun olmasa da bazı ipad ve iPhone modelleri kullanım veya yüklenen uygulamalardan kaynaklanan donma problemi yaşatıyor. iPhone donunca ne yapılır? Çok sık karşılaşmadığımız bir sorun olma da iPhone veya ipad donarsa ne yapmalı? 
 iPhone donma sorunu genellikle kötü kullanım ve aşırı yüklemelerden kaynaklanıyor. Bu nedenle iPhone donarsa ne yapmalı sorunu ile genellikle telefonlarına aşırı yüklenen kullanıcılarda rastlanıyor.
iPhone ekrana dokunma şeklinizden ve açmaya çalıştığınız uygulamadan kaynaklanmayan bir donma sorunu gösterebiliyor.

 

iPhone donma sorunu ile karşılaşıldığında telefonunuzu yeninden kullanılabilir duruma getirmek için resetlemeniz gerekiyor iPhone resetlemek ise tahmin ettiğinizde daha kolay bir işlemdir.

Öncelikle Anasayfa tuşuna (home buton) ve uyku tuşuna (sleep buton) aynı anda basın. Apple logosunu telefonunuzun veya tabletinizin ekranında görünceye kadar tuşlara basılı tutun. Bu işlem 20 saniye kadar bir zaman alacaktır. Apple logosunu gördüğünüz zaman iPhone’unuz reset moduna geçmiş demektir.     Çok kısa bir süre içinde açılacaktır. ipad veya iPhone’unuzu artık eskisi gibi kullanabilirsiniz.

0 comments:

Yorum Gönder