Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


2 Ekim 2014 Perşembe

KANALD HD , STAR HD SAMANYOLU TV HD yayını şifrelendi?

KANAL D, STAR ve SAMANYOLU TV yayınlarının TÜRKSAT üzerinden devam eden şifresiz yayınları 2 Ekim 2014 tarihi itibariyle sonlandı. Bu tarihten itibaren söz konusu kanalların HD yayını sadece Digital platformlarda olacak ve D'Smart ve Digitürk abonelerince izlenebilecek. Önümüzdeki günlerde başka kanallarında HD yayınları şifrelenmesi gündeme gelebilecektir.

5 comments:

  1. kanal d stv star tv hd malmısınızda izleyıcıye para ödeteceksiniz sizi kımse seyredermı sanıyosunuz ulan d smartta verdğim paralar haram olsun frekansınız coksun once cıhaz satarsınız sonra yenısınıde değiştirelim deyıp cihaz bize ait dersınız yaptıgınıız tıcaret degıl soygun inşllah batarsınız camı önünde dilenirken haberınız yapılır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynan katılıyorum sanki Alman kanalı kesildiler çok kanallı kaliteli ses ve kaliteli yayın yaptıklarını sanan bir avuç salak..ucuz aşk sex dizilerinden başka bişey bildikleri yok..1 kuruş verip de izlenecek kanal yok bana göre adam sinema filmi yayınlıyor 50 kez reklam girdiği yetmiyor gibi birde altyazı ve görüntü üstü reklamla oynayan filmi resmen ........ yapıyorlar..

      Sil
  2. biss key vericek misiniz adı geçen kanalların izlenebilmesi için...

    YanıtlaSil
  3. Arkadaslar zaten bu kanallar bakilacak gibi degil,bir kurtlar vadisi var onuda netten indirir izlerim yoksa ahlak bozucu kanallar.

    YanıtlaSil