Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


6 Mayıs 2014 Salı

Android KitKat güncellemeleri 


yavaş yavaş Samsung markasının eski cihazları için çıkarılmaya da devam ediyor dememin mutluluğu içerisinde olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Yaşanan gelişmeler, firmanın eski ürünlerine de bu tip güncellemelerin en hızlı şekilde sunulması yönünde önemli sonuçları beraberinde getiriyor. Bugün ise yeni bir cihaz için güncelleme haberini sizlere sunma aşamasında mutluluk içerisindeyiz.

Samsung Galaxy S3 Android KitKat güncellemesi resmi olarak çıkarıldı.


Geçtiğimiz günlerde özellikle sizlere Galaxy Note 2 sürümünün güncelleme haberini yayınlamıştık ve bu anlamda ciddi bir kitleden teşekkür mesajı da almıştık. Şimdi ise Galaxy S3 için güncelleme haberini vermenin haklı mutluluğu içerisindeyiz.

Bu güncelleme şuan itibari ile Google Play Store içerisinde ve Samsung resmi internet sitesi üzerinde resmi olarak kullanıcılar ile buluşturuldu. Android güncelleme ile alakalı olarak sitemiz içerisinde bir araştırma yapabilir ve bu anlamda en doğru bilgileri en hızlı şekilde öğrenebilme şansına da sahip olabilme şansına da sahip olabileceksiniz. Detaylar sitemiz içerisinde kısa bir süre içerisinde sizlerle olacak.

0 comments:

Yorum Gönder