Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


4 Mart 2015 Çarşamba

Peygamberler şehri Şanlıurfa 'da, islam ümmetine açılan bir pencere olmak üzere ulusal yayın yapacak olan yepyeni bir kanal kuruldu.

 Kanal,Şanlıurfa nın ilk dini kanal olma özelliğini taşıyor. Kanalın adı Ümmet tv, yayın yeri ise Şanlıurfa nın Karaköprü ilçesi.Ümmet Tv Test yayınlarına başladı. Ümmet tv yi izlemek isteyenler uydu alıcılarına girecekleri frekans 11794 Sembol 27500 ve H (yatay)
Ümmet tv yetkilileri yeni kurdukları kanalın ilkelerini şöyle açıkladılar.
...
Öncelikle insanların ailece izleyebileceği bir kanal olmak istiyoruz. Çünkü günümüzde insanların en önemli eğitmeni televizyonlar olmuştur.Bu çok önemli aracın vereceği bilgiler insanları hem zehirleyebilir hem de eğitebilir bu sebeple bu aracın hakka hizmet etmesi gerektiğini düşünüyoruz.Kanalımız tüm insanlara ,cemaatlere,kucak açan bir kanaldır.İnşallah zamanla herkes bu benim kanalımdır diyecektir.Çünkü kanalımız onları onlara anlatacaktır.
Ümmet tv, kur anın gölgesinde, peygamberin önderliğinde , Allah 'a davet eden bir kanal ,olacaktır.
Ümmet tv, müslüman ferdin, müslüman ailenin ve müslüman toplumun kanalı olacaktır.
Ümmet tv, aile yıkılırsa,ümmet yıkılır bilinciyle hareket edip, ailelerin huzur ve güven içinde izleyebileceği bir kanal olacaktır.
Ümmet tv, "önce ahlak ve maneviyat" anlayışıyla yola çıkmış bir kanal olacaktır.
Her şeyden de önemlisi kanalımız ilahi rızayı hedeflemiş ve hakkın hakim olması için adanmış bir kanal olacaktır.
Kanalımızı, toplumun her kesiminin huzur içinde izleyeceği ve ümmet anlayışıyla hareket edeceğini de özellikle belirtmek istiyorum. Bu kanalımızın Şanlıurfa'mızdan tüm islam alemine açılan bir hayır penceresi olmasını Rabbimiz den temenni ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum.

Kerem Balci

0 comments:

Yorum Gönder