Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


5 Aralık 2014 Cuma

TÜRKSAT 4K Ultra HD TV yayınına başladı.

4K Ultra HD televizyon ve uydu alıcıları, şu an teknoloji marketlerinde satışa sunuluyor. Ultra HD yayınların 2017 yılından itibaren ciddi oranda artacağı bekleniyor.

TRT 4K tv kanalı türksat'ta yeni frekansında yayına başladı.

Türksat uydusu üzerinden yayın yapan ve 4K çözünürlüğü ile izleyicilerine ulaşan TRT 4K tv kanalı Türksat uydusu üzerinden yeni frekansı ile yayına başladı.

TRT 4K Kanalını yeni frekansından izleyebilmek için 11999 V (Dikey) 11666 frekans bilgilerinin uydu alıcılarına girilmesi gerekiyor.  TRT 4K kanalının eski freaknsının  1 Aralik 2016 tarihinde yayının sonlandırılacağı tahmin ediliyor.






Yayınlar normal dijital receiverler ya da hd destekli uydu alıcıları ile alınamıyor. Şimdilik Türkiye piyasasında 4K standartlarında yayını alabilecek uydu alıcısı az sayıda olduğu için yayınlar sadece DVBS2 destekli bilgisayar uydu kartları ya da dahili 4K alıcılı ile UHD  Tv ler ile izlenebiliyor.



trt 4k türksat yeni frekansı 2017

TRT 4K TÜRKSAT YENİ FREKANSI :

Frekans.           : 10980 Mhz
Polarizasyon.  : Dikey (V)
Sembol Oranı. : 12500
FEC                      : 3/4
DVBS2
Pilot açık

0 comments:

Yorum Gönder