Türksat, başta olmak üzere uydu tv, uydu frekansları, uydu alıcısı, uydu frekansları, dijital yayın, karasal yayın, türksat 5B, Türksat frekansları, Türksat 5b yeni frekansları, disney channel frekansı, LALEGÜL TV frekans, uydu dünya, uydu dünyası, Türksat otomatik ayarlarının nasıl yapılacağına dair her türlü bilgileri sitemizde bulabilirsiniz

Türksat otomatik Arama Frekansı için Tıklayınız...


6 Haziran 2014 Cuma

Geçtiğimiz gün yayın ve frekansını sitemizden duyurmuş olduğumuz FİL Tv grubundan alakalı olarak FİL BOX ismiyle yeni bir platform aktif oluyor.

Digitürk ve D'SMART'tan sonra üçüncü bir paralı yayın dijital paket artık ülkemizde. Platformun modül satışları ise 6 Haziran 2014 itibariyle başladı. Türkiye’nin yeni dijital platformu Filbox, CAM Modül ile Sevilen  SinemaTV kanalları ve daha birçok kanalı Filbox CAM Modül ile satışa sunuyor.



Sinematv HD, Sinematv 2 HD, Sinematv Aile HD, Sinematv Aşk HD, Sinematv Aksiyon HD, Sinematv 1001 HD, RTL, EUROSPORT gibi kanalları bünyesinde barındıran platform yeni uydumuz Türksat 4A'nın faaliyete geçmesi ile kanal sayısını artıracak gibi gözüküyor.

Platformun internet sitesine http://www.filbox.tv adresinden ulaşabilmekte olup, Modül hakkında bilgi için ise http://www.hepsidijital.com/FILBOX-C..._316979.html#0 adresini inceleyebilirsiniz.
Platformun Türksat Frekansı ise  11797 Mhz. Vertikal, Sembol oranı : 8800 FEC 5/6

Lüften Fil Tv ve FİLBOX Paketi Yeni Türksat 4a Frekans Bilgileri için tıklayınız......



0 comments:

Yorum Gönder